تشریح جزئیات و اقدامات وزارت نیرو در زلزله خوی-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

تشریح جزئیات و اقدامات وزارت نیرو در زلزله خوی

مجید آقازاده جزئیات اقدامات وزارت نیرو در بخش آب و برق و البته برخی آسیب دیدگی‌های تاسیسات این مجموعه را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۲ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 08
کد خبر: ۱۷۲۳۶۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وزارت نیرو، مجید آقازاده، معاون شرکت مهندسی آبفای کشور با اشاره به اینکه با دستور وزیر نیرو، روز بعد از وقوع حادثه در مناطق زلزله‌زده، جهت بررسی میدانی مشکلات و پیگری انجام اقدامات لازم حضور داشته، اظهار داشت: روز بعد از حادثه ارزیابی‌های لازم در حوزه صنعت آب و برق انجام شده بود و همکاران ما توانسته بودند در اولین ساعات تمام تاسیسات شهر خوی و ۷۰ روستای تحت تاثیر زلزله را مورد بررسی قرار دهند.

وی با یادآوری اینکه در ۲۸ دی ماه نیز در این منطقه شاهد یک زلزله ۵.۴ ریشتری بوده‌ایم، افزود: این اتفاق باعث شده بود در صنعت آب و برق استان آمادگی کامل داشته باشند؛ تمام تاسیسات اعم از شبکه، خطوط انتقال، مخازن، ایستگاه‌های پمپاژ و ساختمان‌های اداری مورد بازرسی و معاینات فنی لازم قرار گرفتند که مشکل خاصی وجود نداشت و تنها یکی از ساختمان‌های اداری دچار آسیب شده بود.

معاون شرکت مهندسی آبفای کشور گفت: درخصوص تاسیسات تامین آب نیز همه چاه‌ها در مدار بودند و به طور کلی در چاه‌های شهری و روستایی به خاطر زمین لرزه حدود ۵۰ لیتر در ثانیه کاهش دبی داشتیم و یک خط انتقال ۲۰۰ میلی متری هم دچار آسیب شده بود.

به گفته آقازاده عمده آسیب‌هایی که در بخش آب و فاضلاب و شبکه با آن مواجه بودیم مربوط به انشعابات مشترکان بود؛ با توجه به تخریب برخی ساختمان‌ها شاهد ترکیدگی لوله‌ها و تاسیسات داخلی بودیم که این آسیب‌ها نیز به سرعت مدیریت شد. حدود دو ساعت بعد از وقوع زلزله، ستاد بحران شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی تشکیل شده بود و مدیرعامل این شرکت در مناطق زلزله‌زده حضور داشت. با تشکیل جلسه اضطراری کلیه موارد لازم بررسی شد و با اقدامات انجام شده، تولید و توزیع آب به صورت پایدار، مطمئن و با کیفیت مطلوب انجام شد.

این مقام مسئول از تامین آب و همچنین جمع‌آوری و انتقال فاضلاب کمپ‌های اسکان اضطراری زلزله‌زدگان شهرستان خوی توسط شرکت آب و فاضلاب خبر داد.

آقازاده اضافه کرد: در حال حاضر حدود ۱۰۵ مرکز اسکان اضطراری داریم که همکاران ما در زمینه آب و فاضلاب و استقرار سرویس‌های بهداشتی مورد نیاز اقدامات لازم را برای این مراکز انجام داده‌اند.

وی درباره وضعیت برق مناطق حادثه دیده بیان کرد: با توجه به قطعی گسترده برق پس از وقوع زلزله در روستا‌ها و همچنین شهر خوی، این مشکل هم در همان ساعات اولیه با تلاش همکاران در شرکت توزیع برق مدیریت شد. در حال حاضر برق تمام مراکز اسکان اضطراری نیز توسط همکارانمان در بخش توزیع برق وصل شده است.

معاون شرکت مهندسی آبفای کشور با تاکید بر این موضوع که تامین آب و برق در مناطق زلزله زده حق الناسی است که برگردن ماست و باید تلاش کنیم این خدمات به بهترین شکل ارائه شود، افزود: در مجموع می‌توان گفت صنعت آب و برق در استان آذربایجان غربی با حضور به موقع در شهرستان خوی عملکرد قابل قبولی را ارائه کرده است و مردم نیز از عملکرد شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نیرو رضایت داشتند؛ این تلاش‌ها همچنان استمرار دارد و همکاران ما به صورت شبانه روز فعالیت‌های خود را برای ارائه خدمات مطلوب و مطمئن و پایدار به مردم ادامه می‌دهند./ آنا

ارسال نظر